2022. március 27., vasárnap

Sims Villa 15 - 24.Epizód: 7.Megjelölés (All Stars 2 - Szörnyek)

 

24.Epizód - 7.Megjelölés


 - Szóval szembe szállt vele, majd legyőzte a Démont, de a Halál megölte Őt. Aztán azt mondta, hogy a tervük beteljesülése után egy szempillatás alatt végeznek másokkal?


 - Igen! Szerintem köze lehet a vörös ajtónak hozzá... Kezdek félni... Arról nem is beszélve milyen szörnyű volt... Ah... Sajnálom Oscar, hogy kiejtettem Flame-t. 


 - Ne sajnálkozz csajszi! Ez a játék... De felesleges is gondolkodni ezen. Ha Flame nem volt képes legyőzni Őt... Kétlem hogy Nekünk menne.

 - Hát azért nem Flame volt az isten. De persze igazad van... Én csak nagyon boldog vagyok Melany, hogy te tértél vissza! Még mindig sokkol, hogy kiesett a két szuper erősnek hitt lány.


 - Megcsináltuk! Kiestek!


 - Halkabban te idióta! Jah! Kiesett... De résen kell lennünk... Már tényleg nagyon kevesen vagyunk és a kard... Hamarosan minket is elérhet. 


 - Ja... úgyhogy nyugodj meg herceg.


 - Amúgy meg... EZ A TOP 8! Ez mennyire menő már hogy itt lehetünk? Egyre közelebb a nyeremény!


 - Hát igen. Most nincs itt Marcus, hogy sunyin elvegye előlünk a győzelmet.

 - Szerencsére nincs itt Adrian sem...

 - Hát igen! Ők nem hiányoznak.


 - Azonnal jönnötök kell velem! 


 - Mi? De hát... most lett vége a párbajnak...


 - Habár még csak most lett vége a párbajnak... Máris kérnélek titeket, hogy válaszátok ki.... kik fognak holnap este párbajozni! 


Carol: Kölcsön jel visszajár -na, ha nem lenne Hippia az egyik védett. De így az a Sim kapja a jelem aki jelenleg a legtávolabb áll tőlem, Oscar


Oscar: A jelemet Dean kapja


Melany: Bocsáss meg Carol, de nem sokat beszéltünk eddig... Így te kapod a jelem.


Helena:  Nos nem köntörfalazok, a jelemet Oscar kapta, ha úgy gondolja magától boldogul nézzük egy párbajban hogy szerepelne


Laura: Oscarral nem beszeltem sokat, annyit tudok rola hogy joban volt Flammel es Ameliaval, ok pedig csak artottak nekem... Ne haragudj, de a tied a jelem


Konstantin: Laura pontosan elmondta h mire gondolok. A jelemet Oscar kapja.


Dean: A jelemet továbbra is Konstatin kapja. Nem érzem azt, hogy itt lenne a helye.


Hippia: Az én jelemet megint olyan személy kapja, akiből eddig nem láttam sokat a játék során, úgyhogy Helena, most téged választottalak!


 - Oscar... Téged választottak. Mondd kikkel szeretném megvívni?


 - Ez egy kemény párbaj lesz.... Hiszen aki győz, az bekerül a fináléba. Szóval egy mini-finálé tartanék. Derüljön ki most. Laura és Dean! 


 - Szuper...

 - Nem hagyom hogy veszítsek... 


 - Kérem szavazzanak hiszen a győztes már a fináléba kerül automatikusan.