2020. április 10., péntek

Sims Villa 12 - 23.Rész



23.Rész - Egy gyönyörű tragédia
Webnode oldal 


 - Üdvözlök minden egyes olvasónkat. Szeretném megköszönni önöknek hogy követik a Sims Villa idei évadát. Most sokkal nagyobb a rajongói tábor, mint az előző években. Úgy látjuk maguk jobban szeretik ezt a fajta Sims Villa évadot, mint az előzőket, így biztosíthatjuk magukat, hogy lehetségesen folytatólagosan a Sims Villa évadokban megtalálhatják majd a dalógikus rész megoldásokat. Az előző pár epizód nagyon drámait volt. Miután Lucy elment a lakók elkezdték a nagyok játékát játszani, és végül a két párbajozó Drake és Dean lett. Susanne egy tragikus hírt kapott, de végül úgy döntött marad, és folytatja a játékot. A mai epizódban kiderül ki melyik csapatba csatlakozott. De ma több minden történik ebben a részben. A két párbajozó egymásnak feszült, és a villa egy puska poros hordóvá vált. Elindult a Trónok harca, de most nem érkeznek jeges halottak. Mielőtt tovább haladnak azért szavazzanak a párbajra! Melyik fiút szeretnék inkább vissza a villába?




KI TÉRJEN VISSZA A PÁRBAJRÓL? KI LEGYEN A NYERTES AKI A VILLÁBAN MARAD?

DRAKE
DEAN


Villa
23.Nap - Délután






/A nappaliban áll a két párbajozó és a többiek eldöntik ki mellett állnak a párbajon

 - Annyit akarok előre is mondani nektek, hogy akármilyen összetűzésbe keveredtem Cherry-vel, sosem beszélnék így senki mással. Szóval szeretném ha tudnátok, hogy szeretnék ide visszatérni hozzátok, mert nagyon hiányoznátok...

 - Én nem fogok nyalni senkinek csak a maminak... Jah mi? Semmi! Csak vicceltem, de igen, aki tényleg úgy gondolja hogy engem támogat az ajtóm nyitva áll előtettek.

 - Köszönöm hogy itt lehetek veletek ezekben a nehéz időkben is. Én annyit mondanék, hogy sajnálom akármelyik fiú megy el. Mindkettőtöket egy kicsit a fiamnak érezlek. De most én nekem Drake mögé kell álljak.

 - Köszönöm mama!

 - Hát szerintem az én válaszom se valami meglepő... sajnos tudom hogy több mint valószínű hogy Drake fog kiesni. Valahol meg lehet érteni, néha talán kicsit túl szókimondó. Megértem hogy Deant várják vissza hogy az "álom pár" együtt maradhasson, de mi is egy pár vagyunk. Természetesen Drake mellett állok.

 - Köszönöm kicsim... Azt hiszem... Itt az alkalom, és tudom hogy ez nem a legjobb időpont erre, mert még várakoznak a többiek, de szeretnék mondani neked valamit... *Drake letérdel, és elővesz egy jegygyűrűt*... Tudom hogy... De szeretném ha hozzám jönnél!

 - JÉZUSOM! *Laura elsírja magát* PERSZE! IGEN! *Laura megcsókolja Drake-et, majd szorosan átöleli, míg a többiek tapsolna*

 - Gratulálok...

 - Ezután a meglepetés után elég nehéz mit mondani. Természetesen Dean-t várom vissza, akit nagyon szeretek, és remélem akármi lesz folytatjuk a kapcsolatunkat...

 - Ez természetes én fehér holdam! : ) Köszönöm a támogatást.

 - Mivel Dean kedvesem jó barátja, Drake-re pedig nem véletlenül tettem jelet Deant várom vissza.

 - Köszönöm jól esik! *átöleli Alphonse-t*

 - Hiába állítasz be aljas hazug dögnek, akkor is tartom magam a véleményemhez, és bízom benne, hogy többiek is látják, kinek van igaza. Nem félek tőled, nem futamodok meg és előbb-utóbb úgyis elintézem, hogy elhúzz innen a fenébe. Csak még egyet süllyedtél a szememben, és épp ezért Drake-et várom vissza.

 - Csak annyit had reagáljak erre, mert többet nem fogok neked reagálni szóval ez az utolsó reakció amit tőlem kapsz... Hogy szerintem most rontottad el a saját játékod. És ha visszajöttem, tudom ki az akivel biztosan megharcolok még ha bele pusztulok is.

 - Állok elébe...

 - Öhm... Köszönöm Cherry... Vagy mi.

 - Én nem véletlenül tettem a jelemet Drake-re. Szóval hajrá Dean!

 - Wow! Ez meglepett! Köszönöm kedvesem! *megöleli*

 - Azért csak óvatosan... khm...

 - Kiszavazáson is melléd álltam, most is melléd fogok. És nem véletlenül raktam a jelem Drakere. Dean, téged várlak vissza!

 - Cherry egy igazi vadóc. Egyre jobban tetszik, amit ő itt bent képvisel. Vele szeretnék tartani, és többek között azért is állok mellé, mert igazat adok neki több mindenben. Szóval hajrá Drake!

 - Köszi.

 - Üdv köztünk. *pacsit ad Layla-nak*

 - Nos őszintén, békeszerető ember vagyok alapból, ezért nem igazán tetszett ahogy Dean beszélt Cherryvel, viszont a villában még mindig nagyon problémának tartom Draket, így hát Dean, téged várlak vissza.

 - Köszönöm szépen!

 - Sokat gondolkodtam, hogy most mondjak-e egy nagy monológot, hogy miért is így döntök, de nem akarom elcsépelni a szót rá. Dean, gyere vissza haver. Együtt jöttünk be ami már eleve egy kapocs köztünk. Szóval hajrá.

 - Végre egy csapatban! *csókot ad Taylor-nak*

 - Köszönöm szépen!

/Ezután a két csapat elvonult. Drake csapatával a szaunába ment. Drake csapata: Susanne, Laura, Cherry, Layla

 - Igazából nincs kedvem sokat taktikázni srácok... Most élvezni akarom a kedvesemmel ezt az időt, hisz eljegyeztük egymást.

 - Jah... Igazából sok taktika nincs. Nyerünk vagy nem. Sokat nem tehetünk.

 - Jaj! Ne csináljátok légyszíves! Nem térhet vissza Dean! Ez az egyetlen ami most a szemeim előtt van, hogy te lépsz be az ajtón és megszabadulunk tőle...

 - Imádlak Cherry! Én veled vagyok legyen bármi. Remélem én is hogy Dean esik ki.

 - Vegyük úgy, hogy ti ketten nem miattam vagytok itt hanem Dean ellen...

 - Így van de legalább örülj hogy melletted áll.

 - Azért elég durva hogy Ava és Dean most az ellenfelünk... Pár hete még barátok voltunk...

 - Itt minden napok alatt változik. Minden más lenne ha még itt lenne Lucy velem. De nincs, és ez van. Most pedig szedjétek össze magatokat, mert tényleg ki kell esnie Dean-nek.

/A többiek bent maradtak a nappaliban Dean csapata: Ava, Alphonse, Neila, Gaia, Marcus, Taylor

 - Köszönöm hogy mellettem álltok, és remélem sikerült megnyerni ezt a párbajt. Sokat jelent nekem nagyon a támogatásotok.

 - A megnyilvánulásaitok nagyon ellentétes az én általam elgondolt értékekkel, de melletted állok.

 - Hagyjuk meg az ő harcukat egymásnak. Igazából már mindegy, mert nem Cherry és Dean, hanem Drake és Dean harcol.

 - Így van. És mivel sokan vagyunk itt félek a nézők megsajnálják őt.

 - Szerintem a nézők látták milyen volt velünk Taylorral. Remélem okosan döntenek...

 - Szerelmem a nézők drámát, és izgalmakat akarnak, és nem azt nézni hogyan szeretgetjük egymást a kanapén... Jó azt is akarják de nem mindig. Inkább a drámát akarják. Dean most nagy drámába került Cherry-vel. Nem akarom azt mondani, hogy ez jó, de ez biztosan hoz pár szavazatot.

 - Hát reménykedem... *megcsókolja Ava-t*

/Susanne Gaia-val, Neila-val és Marcus-al beszélget miközben főz.

 - Egy igazi példakép lehetsz most sokunk számára, hogy ekkora veszteség után is talpra tudsz állni 65 évesen, és csinálod tovább a játékot! Minden tiszteletem a tiéd mami!

 - Köszönöm aranyom. Most sok erő kell az biztos... Nem tudom még hova tenni ezt a hírt. Feldolgozni is nagyon nehéz. Kell idő.

 - Hát persze hogy kell! De ha nem lesz erőd mami vagy ilyesmi szólj nekünk! Itt leszünk neked.

 - Így van mi vagyunk a kis dalolós négyes! Muszáj támaszt nyújtanunk neki mami hisz sokat teszel értünk idebent...

 - És ne feledd te fent végeztél a hiearchiában.

 - JA nem úgy mint én... Lol....

 - Az csak a belső vélemény volt. Nem tudhatjuk odakint mit gondolnak a nézők.

 - Végül egy ember marad gyerekeim azért ezt ne feledjétek el.

/Taylor és Alphonse romantikus időt töltenek el a nyugi szobában

 - *Az ágyon feküdve Alphonse kezével összekulcsolva fekszenek félpucéron* El sem hiszem hogy milyen sokáig eljutottunk már...

 - Remélem még sokáig itt lehetünk egymásnak. Megörülnék ha hónapokat kellene még távol lennem tőled... Mi lesz vajon Laura-val?

 - Végre szabad lesz, és játszhatja a játékát.

 - Ezzel most arra célzol hogy visszatartja őt Drake?

 - Jaj nem erre akartam kilyukadni, hanem hogy elkezd igazán taktikázni, és megélni a bent létet...

 - Mi is megéljük nem? Vagy akkor ez mi?

 - Szerelem... Szeretlek kicsim, de valld be te is hogyha van párod idebent sokkal nehezebb... Mert nem töltesz elég időt a többiekkel...

 - Jó igen, de én akkor is sajnálni fogom Laura-t. Remélem jól lesz...

 - Majd te megvigasztalod úgyis olyan arany szíved van...

/Ava és Laura beszélgetnek mikor összetalálkoznak a mosószobában

 - Csajszi sajnálni foglak azért ha kiesik Drake...

 - Nem tudom ez miért ennyire egyértelmű mindenkinek! NEM TUDHATJA SENKI! Lehet Dean esik ki akkor mi lesz veled?

 - Kitartok! Ennyit tehetek. Eléggé megszerettem azt a cuki fejét, szóval megteszem érte... De te felkészültél?! Mi volt mielőtt bejött Drake?

 - Elvoltam! Ahogy most is. Ugyan úgy barátkozom és a közösség része vagyok...

 - Minden esetre én nem haragszom rád. Ha úgy lesz nyugodtan gyere és beszélgessünk...

 - Rendben ez kedves tőled. Kívánok neked is minden jót.


Stúdió

 - Nos a két csapat megalakult. Reméljük élvezték az epizódot. Szavazzanak a párbajra, és a szimpátiára is! A következő részben láthatnak majd egy SZAVAZÁS állást! További szép napot önöknek. Viszlát.



KI TÉRJEN VISSZA A PÁRBAJRÓL? KI LEGYEN A NYERTES AKI A VILLÁBAN MARAD?

DRAKE
DEAN
TÖBBET IS BEPIPÁLHATSZ:


Melyik sim/simek akikkel szimpatizálsz, akiked kedvelsz?

Layla
Taylor
Gaia
Dean
Laura
Neila
Cherry
Marcus
Alphonse
Drake
Susanne
Ava