2018. december 4., kedd

Sims Villa 11: 7.Összefoglaló (13.Rész)


Sims Villa 11
 7.Összefoglaló
Előző rész: Itt



Roland: A Sims Villa 11 már hetek óta folyik, és a lakók most már körmük szakadtából szeretnének maradni a villában. Az előző részben Diana-t kiválasztották ő pedig a villa legtűzrőlpattantabb leányát Hippia-t hívta ki. Persze ennek lett vízhangja a villában. Még a legtöbben megnyugodva élvezték a villa létet a két párbajozó félve élte utolsó napját. 




Hippia: Aranyosak vagytok hogy tanácsokat szeretnétek adni, de én magam is megtudom ezt oldani. Kimegyek. Megverem és visszatérek.
Adrian: Én csak azt mondom ne bízd el magad.

 

Adrian: Próbáld visszafogni inkább magad. Mutasd meg hogy kell nyerni úgy hogy aki amúgy egy tűzről pattant nő mégis visszafogott.
Hippia: Egyem a lelked. Cuki vagy de nem fogom megjátszani magam. Az leszek aki vagyok és ha amiatt kiesek akkor annak úgy kell történnie.



Hippia: Adrian jó fej volt, de őszintén... A mondani valója nagyon gyenge jellemre utal. Én tudom mit akarok. Kimegyek, megharcolok. Ha vesztek? Felemelt fejjel távozol a tudattal hogy mindent megtettem és mindent oda adtam magamból a játékban.



Adrian: Hippia-t nagyon nehéz meggyőzni. Ha kifog magából kelni szerintem sok szavazatot veszíthet...



Hippia: Mi az csajszi? 
Melany: Remélem hogy te térsz vissza csajszi. Légy atombomba.

Melany táncikál




Melany: Az idő elteltével nagyon megkedveltem Hippia-t. Ha ő nem lenne itt a játék szíve tűnne el. Ha Diana menne... Őszintén én örülnék, mert tartok tőle.



Rosaly: Csak légy nyugodt. Minden konfliktust ő kezdett. Te csak közeledni szerettél volna. Tedd oda magad! 
Diana: Hidd el már minden itt van a fejemben. Nem szeretnék veszíteni.



Diana: Tudom hogy azt gondolják hogy én fogok kiesni, és hogy ez egyértelmű. De nem értem?! Mit tettem pontosan ami miatt ennyire ez ennyire egyértelmű? Én szívből közeledtem mindenkihez, de zárt ajtókra találtam. Azt gondoltam, hogy ugyan olyanok vagyunk de ez messze van a valóságtól! Talán a játékhoz való hozzáállásunk ami hasonló de semmi más.



Roland: A két lány élte minden napjait még a többiek körülöttük próbáltak találgatni ki is térhet vissza. Viktor-nak a múltban volt egy nagyobb vitája Hippia-val ami még mindig zavarta a fiút. Ezért úgy döntött leül megbeszélni vele.


Viktor: Szerinted ki fog visszatérni?
Cherysh: Őszintén? Úgy gondolom mindenki Hippiát várja de Diana okozhat meglepetéseket.
Viktor: Micsoda?



Cherysh: Mi rontjuk el szerintem. Mind azt várjuk hogy Hippia győz, mert mi itt szeretjük... Vagyis már aki, de a kinti világban nem tudhatjuk az emberek mit gondolnak róla... 



Viktor: Figyelj! Nem tudom hogy lesz, és ki tér vissza de tisztázni akartam a viszonyunkat mielőtt bármi történhetne.
Hippia: Hallgatlak.
Viktor: Talán túl bunkón válaszoltam neked. Lehettem volna kedvesebb is... Ne haragudj. 
Hippia: Ah... Én reagáltam túl. Mindegy most már felejtsd el. Ha visszatérek tiszta lap ok?



Viktor: Jó fej volt velem. Igazából nem nagyon akartam barátkozni Zane után senkivel. A hiánya még mindig zavar... de hát ez van.




Ray: Mész szépen a csávóid után. Luca, Noel, Seth és Zane... Most pedig találkozhatsz majd velük!
Diana: Majd azt meglátjuk kis srác!



Ray: Ha ő tér vissza akkor kikészítem. Úgy hogy feladja a játékot. Azt hiszi mert fekete a haja és farmer dzsekiben feszít ő már egy kemény csaj... Ch...



Lorena: Lehet rossz embert választottunk?
Adrian: Nem hiszem... bár ha igen az sem baj. Diana-val nem vesztünk össze vagy ilyesmi.




Viktor: Szurkolok nektek Ray!
Rosaly: Ch... Múltkor még hogy összevesztetek.
Viktor: Megbeszéltük...



Adrian: Azért sok sikert kívánok neked is. Szerintem te okosabban játszod ezt a játékot.
Diana: Fuuu köszönöm ez jól esik tőled.



Hippia: Ti ketten igazi kétszínű emberek vagytok!
Lorena: Miről beszélsz?
Hippia: Mind egy... ha vissza térek majd még ezt megbeszéljük.



Roland: Eljött az este és ezzel az utolsó órák. Ray és Hippia a kezdetek óta együtt léteznek a villában, és végül Ray úgy gondolta itt az idő lépni a kapcsolatban. A két párbajozó pedig elkezdett készülődni a párbajra. Lessük meg:






Viktor: Nem izgulsz?
Diana: Ez az ötödik pohár tejem.
Viktor: Lenyugtat?
Diana: Ühüm.





Ray: Nem akarlak ezzel traktálni. Megszerettelek... és ha elmész nem bírnám ki. Fogad el ezt az ajándékot... Mintha... Karácsony lenne.
Hippia: Jaj te idióta! De imádlak!






Hippia: Köszönöm szépen! Ha kiesek vidd tovább a dolgokat és ne búsulj. A csókot nem adom meg... Mondtam neked hogy csak a fagyöngy alatt fogom ezt neked megadni. De tudod... Ami késik nem múlik vagy hogy a francba szokás mondani.
Ray: Ej de nehéz téged befűzni... Köszönöm.









Roland: A két párbajozó kész a stúdióba jönni, és megvívni a bent maradásért. Az hogy ki megy majd vissza és folytatja történetét a ti kezetekben van. SZAVAZZATOK! Ki maradjon bent? Lentebb egy jelenlegi fantomképes állást láthattok! Találkozunk a párbajon!






Ki térjen vissza a harmadik párbajról?

Diana
Hippia