2020. április 17., péntek

Sims Villa 12 - 29.Rész: 3.Kiválasztás


29.Rész - 3.Kiválasztás
Webnode oldal 

 - Üdvözlöm önöket. Eljött az ideje, hogy megtartsuk a harmadik kiválasztást. Be is kapcsolok a villába, és elkezdjük a showt. Üdvözletem villa lakók! Kérlek üljetek a kanapéra mindannyian.

*A lakók helyett foglalnak*

 - A játék már több mint egy hónapja folyik, és ti vagytok azon szerencsés tíz, akik eljuthattak idáig. Ez viszont megváltozik a vasárnapi párbajjal. Most ti fogjátok eldönteni ki az a HÁROM ember, aki párbajozni megy 

 - Micsoda?

 - Fhuuu... De szerencsés vagyok...

 - Ugye csak rosszul hallottam? 

 - Mi a jó...

 - Ez szívás...

 - Ez a játék az agyaimra megy...

 - Jaj most még jobban izgulok.

 - Egy gonosz ötletem támadt...

 - Te csak ne agyalj annyit! Abból nem sül ki semmi jó...

 - Ez a mami de egy sutyerák! Kiesik azelőtt hogy szétszedjük egymást.

 - Szóval ez vár ma rátok. A kiválasztott KÉT embert hív ki. Akkor kezdjük is az első a táblánál Alphonse

 - Ugyan nem szoktam taktikázni de most mégis taktikai szempontból Dean-re teszem a jelem.

 - Ezzel Dean-nek egy jele van. Most jöjjön Ava.

 - Én a jelemet egy olyan emberre teszem akinek a megnyilvánulásaival egyre kevésbé tudok azonosulni, és a kedvesemmel volt egy nagyon csúnya vitája is , amit szeretnék elkerülni , hogy újra előforduljon , szóval a jelem Cherry-re teszem.

 - Ezzel 1 Dean, 1 Cherry. A következő a táblánál Cherry.


 - Nézzétek, továbbra is tartom magam a véleményemhez, mégha a mi kis szépfiunk szerint egy aljas hazudozó dög vagyok. Nekem vannak céljaim, és nyerni jöttem ide, de ő miért is van itt? Tetszik a kis románcotok Avával, igazi valóra vált tündérmese, de szerintem itt az idő, hogy visszalépj. Te már megkaptad a jutalmad, mit akarsz bizonyítani még? Puffogást, meg rib*ncozást már kaptam felőled, de választ nem. Addig is a jelem a tiéd, kedves Dean.


 - Ezzel 2 Dean, 1 Cherry. A következő a táblánál Dean.

 - Az én jelemet egy leányzó kapja. Ő az egyetlen, akivel nem jövök ki jól a villában. Mocskos szavakat vágott a fejemhez. Idézem: ,, A legundorítóbb emberfaj vagy" Természetes, hogy erre, és a hazug rágalmaira én is indulatosan reagáltam. A vitánk óta, igyekszem elkerülni őt a békesség érdekében, mert nem szeretnék lesüllyedni az ő szintjére, de ő a távolban csak nem marad meg a seggén. Tovább mocskolódik. Nem kívánok tovább egy levegőt szívni egy ilyen elkényeztetett, buta, neveletlen nővel. Ő nem más, mint Cherry. Ő kapja a jelemet.

 - Ezzel 2 Dean, 2 Cherry. A következő a táblánál Gaia.

 - Nem nagyon szeretném ezt véleményezni. Egyszerű érzések alapján döntöttem. A jelem Cherry-é.

 - Ezzel 2 Dean, 3 Cherry. A következő a táblánál Marcus.

 - Én sem akarok sokat beszélni. Megtették ezt előtte már sokan. A jelem Dean-é.

 - Ezzel 3 Dean, 3 Cherry. A következő a táblánál Laura.

 - Úgy döntöttem, hogy Cherryre rakom a jelem. Ne haragudj, szimpatikus vagy, de a nézőknek nem. Szeretném hogy bizonyítsd azt nekem is, és másoknak is hogy itt a helyed.

 - Ezzel 3 Dean, 4 Cherry. A következő a táblánál Neila.

 - A jelemet most egy olyan emberre tenném, akivel ugyan nem volt mostanában vitánk, de egyszerűen így érzem most a legjobbnak taktikai szempontból, így Dean-re esett a választásom.

 - Ezzel 4 Dean, 4 Cherry. A következő a táblánál Layla.

 - Cherry-re teszem a jelet taktikai szempontból. De tudod jól, hogy miért. Szeretlek

 - Ezzel 4 Dean, 5 Cherry. A következő a táblánál Taylor.

 - Sziasztok! A jelemet taktikai szempontból teszem. Dean pontosan tudja, hogy miért, még mindig a legjobb barátom ebben a villában. Rá kell tegyem.

 - Ezzel viszont olyan történt, ami még nem az idei évadban! Az állás döntetlen. Így kérlek szépen, mint védett, Gaia hozd meg a döntést.

 - Kiállok a korábbi döntésem mellett és azt hiszem eljött az ideje, hogy Cherry bizonyítson. Így most őt választom!

 - Ez azt jelenti kedves lakóim, hogy a döntésetek alapján Cherry már biztosan a harmadik párbaj résztvevője lesz. Most eljött az idő Cherry, kérlek, kis gondolkodási idő után hívj ki két embert!

 - Nem akarsz lesüllyedni a szintemre, de már rég megtetted. Csak azt tudod hangsúlyozni, amit én tettem, de bele se gondolsz, te miket mondtál. Döntsék el a nézők, kinek van igaza. Bizonyítsd be, hogy jobb vagy, ha ennyire azt hiszed. Dean, téged választalak. És csak hogy izgalmas legyen a szavazás, hogy érezd, hogy van tétje, a másik választottam Ava.

 - Micsoda? Ez most komoly? Hogy lehet valaki ekkora kígyó?

 - Talán sosem hittem volna, hogy ezt mondom, de a következő napokban biztos lehetsz benne, hogy ezt visszakapod...

 - Lakók! A döntést meghoztátok. A harmadik párbaj résztvevői a kihívott szerelmes pár Dean és Ava, és a kiválasztott Cherry! A többieknek gratulálok, hisz ti már biztosan a TOP8-ban vagytok. Találkozunk a párbajon. Sziasztok.


Stúdió

 - Kedves nézőim! Itt az idő, hogy egy nagy döntésben vegyenek újra részt! Három nagy személyiség küzd most meg, és maguk döntenek melyikük marad, és melyik kettő fogja elhagyni a villát. Szavazzanak és találkozunk legközelebb. Viszlát.



Ki térjen vissza a párbajról? Ki legyen a párbaj nyertese?

Dean - Verona
Ava - Bálint
Cherry - Loni
És a szimpátia szavazás:



Melyik sim/simek akikkel szimpatizálsz, akiked kedvelsz?

Layla
Taylor
Gaia
Dean
Laura
Neila
Cherry
Marcus
Alphonse
Ava