2022. március 24., csütörtök

Sims Villa 15 - 22.Epizód: 6. Megjelölés és csokik (All Stars 2 - Szörnyek)

 

22.Epizód - 6.Megjelölés és csokik


 - Hát újra itt lennénk túlélők! Most pedig újra elkell dönteni kik párbajozzanak az életben maradásért.




 -  De előtte tudatom a nézőkkel is, hogy a TOP 10 mindegyike választott egy csokit a hátsó asztalról. Valamelyiküknél ott lehet az ARANYKÁRTYÁT tartalmazó csoki, ami megmenti Őket a kiestétől. Ezt felhasználhatják akkor ha kiválasztottak lettek és akkor ha kiestek egy párbajról. Akinél az aranycsoki ott lesz megmenekül egy körre a kiesésből. Nos, már nincs sok hátra. Összesen három párbaj a fináléig. Nézzük most hogyan döntöttetek.


Dean: Nem bújhatok tovább a kis dögi szoknyája alá. Legutóbb majdnem megállt az ütőm a sok jele miatt, amire nem számítottam. Így a tőlem távol álló emberek közül választottam.....a jelemet Konstantin kapja.


Carol: A sim akire a jelem rakom, úgy érzem hogy az utóbbi időben nem keresi a társaságomat, így nem tudom mit gondoljak róla. Egy erős lánynak tartom, de talán itt az idő hogy megmutassa mire képes... Melany


Oscar: A jelemet egy olyan lány kapja, aki amúgy egy szimpatikus leányzó, de úgy érzem nem volt alkalma bemutatni igazi erejét. Szeretném ha megtudná mutatni... Melany.


Melany: Nos, igazából ez már a második alkalom, hogy erre a személyre teszem a jelem. Be kell valljam, hogy sok gondot okozott a villa lakóknak, és akármennyire is meglehet az ő jó oldala is, valami egyszerűen nem hagy nyugodni vele kapcsolatban, hogyha a szívemre kell hallgatnom. Ha pedig taktikailag... Akkor viszont erős is. Így Flame kapja a jelem.


Helena: Sajnálom Melany... de úgy érzem most rád kell tegyem a jelemet.


Konstatin: A jelemet most Melany fogja kapni.


Laura. Ez egy ilyen játék Melany... Szóval tiéd a jelem...


Hippia: Szóval így a vége felé kezdem igazán érezni, hogy előbb-utóbb mindannyian porondra kerülünk.. És vannak itt páran, akik nagyon lapulnak. Kíváncsi lennék, mire is vagy képes ebben a csapatban Carol, így te kapod most a jelem.


Flame: Habár kezdetekben nem voltunk rosszban... eltávolodtunk egymástól. Túlságosan elborítja az elmédet a sötétség ehhez a játékhoz Konstain... Így rád teszem.


Amelia: A jelemet az áruló Konstantin kapja... Palmer bosszúja miatt.


 - Köszönöm szépen jeleiteket! Ezzel viszont Melany-t küldtétek a halál tornácára.  Melany... kik lesznek ellenfeleid? Illetve mielőtt erre felelnél... Felhasználod-e a csokidat?


 - Nem, azt megtartom a következő két körre, mert visszatérek! Lehet, hogy ez lesz az utolsó lehetőségem valami nagyot eldönteni a villa életében, ezért úgy gondolom, hogy most egy erős párbajt fogok létrehozni, ami lehet, hogy a vesztem lesz, de lehet nem. Legalább elmondhatom, hogy megpróbáltam... És bár fáj, hogy olyanok is szavaztak rám, akikben hittem, de én nem fogok közülük hívni. A legvégsőig barátokként tekintek rájuk. Úgyhogy... Flame, Amelia. Menjünk egyet párbajozni.

Mindenki:  😯😰😱


 - Ezzel tehát eldöntetett!


 - Ezzel eldöntetett... Holnap este Melany, Flame és Amelia közül csak egy valaki térhet vissza az élők közé... Ez pedig a maguk döntése lesz! SZAVAZANNAK! 


 - Mit keresel itt csajszi? 


 - Fel kell készüljek... Félek Hippia...


 - Ez a legnehezebb... Ellened is lenni... Aki... A legjobb barátom lett.


 - Ha esetleg nem én győznék... Ígérd meg hogy te fogsz! Nem nyerhet Melany...


 - Oh... Én is nagyon sajnálom hogy ez így alakult... Remélem győzők és Nálad lesz az aranykártya! Akkor mind a ketten győzünk! 


 - Engem nem raknak ki egy-könnyen....


FIGYELEM!

Mostantól a szavazáshoz meg kell adni a teljes nevedet! Erre a játék tisztasága miatt van szűkség. A névtelen szavazatokat NEM SZÁMÍTJUK BE a végeredménybe és NEM kapja meg a támogatást a kedvenced. Így figyelj oda kérlek hogy add meg a nevedet. Ez már így lesz a jövőben.

______________

!SZAVAZNI JOBB OLDALT FENT LEHET HA EZ ALUL NEM MŰKŐDIK!




Sziasztok! A szavazás érvényességhez kérlek ad meg a NAME mezőbe a TELJES nevedet. Különben nem számoljuk be a szavazatodat.
Melyik sim nyerje meg a párbajt?
Name:
Amelia / Réka
Flame / Zoli
Melany / Gabica