2018. december 7., péntek

Sims Villa 11: 3.Párbaj (14.Rész)


Sims Villa 11
3.Párbaj Diana VS Hippia
Előző rész: Itt


Roland: Mindenkit üdvözlök itt a Sims Villa 11 harmadik párbaján! Már itt tartunk, és nem is akármilyen lesz ez a párbaj. A villa egyik legnagyobb szájú lánya és a legtaktikusabb fogja összemérni erejüket. Nézzük meg hogyan hagyják el a villát. Csak egyikük térhet majd vissza:








Roland: Üdvözöllek titeket csajok. Már több mint egy hónapja vagytok a villában, és eljött az az idő amikor már nagyobb karaktereknek is menniük kell. Mit gondoltok miért ti ültök itt?



Hippia: Hát Roland ez a kérdés nagyon nem fedi a valóságot, mert Diana nem nagyobb karakter. Ő kisebb. Sőt annyira apró hogy mikroszkóppal is csak szinte egy pont. Amit ennek a játéknak ad az semmi értékelhető... semmi szórakoztató. Inkább siralmas. Tudod mit ha egy ilyen ellen kiesek akkor ott megette az egészet a fene ahol van!



Diana: Szerintem Hippia azt képzeli hogy csak azért mert van egy stílusa ő már legyőzhetetlen és hogy nincs az az isten hogy vereséget szenvedjen. Azért vagyok itt hogy bebizonyítsam a többieknek és a nézőknek is, hogy a játék elkezdődött. A játék pedig nem az amit Hippia csinál. Amiért itt vagyok az többek között az hogy előrébb jár az agyam... Ez pedig sokaknak nem tetszik.



Roland: Mielőtt belemerülnénk nézzük meg kettőtök nem túl fényes kapcsolatát. A játék elejétől kezdve próbáltál közeledni Diana Hippia felé, de ő elutasította a baráti közeledésed. Lássuk:

- Visszaemlékezés -

Beköltöző Show

Diana: Hát a lányok közül nekem Hippia aki szimpatikus. Szókimondó és karakán csajszi szóval ő lesz az én emberem úgy érzem. [...]

1.Összefoglaló

Hippia: Kis csaj egy kicsit benézted azt hogy ki lesz a haverod.
Diana: Ja bocsi nem tudtam hogy ez neked ennyire nem tetszik.
Hippia: Ja hát nem csak az hogy én szimpatikus okés karakán vagyok ez igaz, de az hogy így félre ismertél.
Diana: Jézusom. Leállnál? Nem a kezedet kértem meg.
Hippia: Figyelj! Hála a jó istennek hogy nem. 

4.Összefoglaló

Diana: Elképesztően nyomjátok a táncot srácok! Csatlakozhatok?

Hippia: Öhhh...Nem?



Diana: Most miért vagy ennyire szemét?


Hippia: Mondtam neked hogy nem leszünk barátok! Ismerem a fajtádat! Megérzem a kétszínűséget! Szinte már kiszagolom és te drágám bűzlesz!




Diana: Te tényleg nem vagy százas Hippia.


- Vége -


Diana: Látod? Semmi rosszat nem mondtam neked te pedig egyből letámadtál. Komolyan mire volt ez jó? Miért nem lehettem a barátod? Talán a te barátodnak lenni valami különleges kiváltság?!



Hippia: Így van kis anyukám! Ha a közelembe akarsz férkőzni igen is tudnod kell hogy nem csipázom az olyan lányokat akik ilyen kamusak. Mert az vagy egy kis kamugép ezzel a zsíros hajjal még elhiszed magadról hogy kellettél volna azoknak a fickóknak hát nézzél már magadra hogy nézel ki? Mi ez a ruha meg ez a stílus hát szerintem találtad meg a mélypontot aztán üljél bele Dinócskám.



Roland: Az alapvető haragot nem értem Hippia. Mit tett Diana amivel így felhúzott? Mi az ami miatt ennyire dühös vagy rá?



Hippia: Figyelj Roland téged csipázlak! Jó fej vagy és látszik hogy a helyén a szíved... De pontosan tudtam már az első kis megszólalásánál hogy mi nagyon nem leszünk jóban mert a csaj flepnis. Tudod? Ilyen bogaras mert beképzeli magának hogy jaj de nagy csaj majd barátja lesz annak aki az ő olvasatában olyasmi mint ő. Na ezt nézte be, mert én láttam rajta ... hát egy átok a nő. Egy dementor! EGY MISS HUNGARY DEMENTOR! 



Diana: Miért te mi vagy? Te felmosó fejű affektálós undorító dzsungel szökevény! Azt hiszed csak te tudod az embert megalázni? Legalább kiengedhetted volna a hajadat ha már ide jössz te szerencsétlen.



Hippia: Jobb ha nem folytatod cica mert rosszul jársz tudod ezek a körmök nem hiába vannak rajtam.



Diana: Kit érdekel? Pocskondiázol mintha ismernél pedig megse próbáltál ismerni. Azt hiszed a te villa léted számít az embereknek! Csak egy gettós * vagy Ray hátán mászol fel és azt hiszed elérsz majd valamilyen karriert... Ja hát igen elég nagy az üresedés a felnőttfilm iparban.





Roland: Lányok! Nyugalom!





Roland: Mivel lányok nem tudjátok türtőztetni magatokat úgy döntöttünk megmutatjuk előbb az eredményt mert a végén kinyírjátok egymást... Szóval nézzük ki térhet vissza a villába! Kit akartak a nézők továbbra is figyelemmel kísérni? 
.
.
.
.
.
.


.
.
.
.
.

Roland: DIANA!!! 



Diana: Sok sikert odakint ázott kutya!
Hippia: Menjééé aztán nyald fel a földet Rosaly körül hátha ad neked kekszet!
Roland: DIANA! AZONNAL MENJ VISSZA A VILLÁBA!







Mindenki: 😱😱😱😱😱😱
Rosaly: MICSODA???? ÚR ISTEN!!!! MIIIIIIIIIII?





Ray: Azt hiszed hogy te győztél? Szerintem meg csak több volt Hippia utálója, mert őszinte. Na csak vigyázz magadra, mert most magadra haragítottál valakit akit nem kellett volna te lotyó.



Roland: Hát Hippiám... Nézd meg mi történt... 



Hippia: Én nem szomorkodom. Ha a nézőknek ez a szutyok kell hát gratulálok nekik. Élvezzék és nézzék őt. Remélem megnyeri az egészet és akkor kiderül hogy végig én láttam valamit rosszul. Igen, én megosztó személyiség vagyok. Láthattátok nem voltam egy nyitott könyv odabent senkinek sem. Ray-t közel engedtem magamhoz és sok idő után sikerült megnyílnom neki, és erre kiesek... hát ez van. Odakint folytatom a karrieremet előre látom a sok felkérést. Biztosan hallotok még felőlem, és köszönöm nektek a lehetőséget elképesztő volt ez az egy hónap és sosem fogom szerintem elfelejteni. Ha lesz egy finálé szívesen eljövök előadni az első saját dalomat. 😝
Roland: Én szeretlek Hippiám és szerintem sokan mások is. Vár rád az utca ajtó. (Köszönöm Klaudiának a részvételt elképesztő voltál.)





Roland: Hát ez volt a harmadik párbaj hölgyeim és uraim. Maguk döntöttek, és így a villa talán úgy megváltozik hogy rá se fogunk ismerni. Bent marad 8 elképesztő személyiség akik a továbbiakban erősebbek lesznek mint valaha. A következő részben egy különleges aranykártya osztást tartunk. Hamarosan pedig érkezik a karácsonyi különkiadás. Várom önöket továbbra is itt nálunk. Már nincs messze hogy megtudjuk ki lesz a 2018/19-es év Sims Villa győztese. A viszont látásra!

(Gratulálok Pammy a győzelemhez)