2020. április 22., szerda

Sims Villa 12 - 35.Rész: 4.Kiszavazás



35.Rész - 4.Kiszavazás


 - Üdvözlöm önöket, eljött az ideje a következő kiszavazásnak. A top 8 első megállója, ahol bizony valaki kifog szállni, hisz végül egy marad, akit megkoronázunk, mint győztes. Kapcsolok a villába.

Villa
35.nap - Este


 - Üdv nektek lakók! Az idei év TOP 8 sime vagytok ti, de ma valakit haza kell küldjetek. Mint tudjátok Dean védett, így rá nem lehet tenni... Viszont lenne egy kérdésem. Felhasználja-e valaki az aranykártya adta erejét?

 - Én szeretném felhasználni! 

 - Rendben, így Dean kettő jelet fog tenni egy helyett. Nos, akkor nézzük meg kik azok, akiknek nem kell aggódnia, mert nem lettek megjelöltek. A megjelölt most nem kettő hanem egy harc ellenfelet választ, akivel szembe száll a többiek megmentő szavazataiért. Akkor nézzük...



 - Mondom azok nevét, akik megnyugodhatnak... Egyenlőre.... Neila!

 - Ah! Jézusom! Köszönöm!

 - Marcus!

 - YES! 

 - Gaia!

 - Fhu... Ez az!

 - Alphonse

 - Köszönöm!

 - Laura

 - Wow! Meglepő! Köszi!

 - Taylor és Layla.... valamelyikőtökre több szavazat érkezett és ezzel megjelölt lett...

 - Csodás...

 - Hát ez... aggasztó...

 - Ez pedig Layla... 

 - Mondhatom ki ellen megyek?

 - Csak tessék.

 - Taylor! Semmi magyarázat!

 - Akkor mehetnek a megmentő szavazatok! Kérem a többieket egyesével árulják el ki kit ment meg a kieséstől ennyi idő, és verejték után... Layla vagy Taylor? Egyikük ma hazamegy!


Gaia: Nagyon nehéz döntés.. Mindenkit szeretek itt a villában. Minden sim elvesztése szomorú. De úgy érzem, Layla most kezd igazán bele jönni a játékba és most kezd igazán kinyílni. Nagyon kezdem megkedvelni mostanában. Úgyhogy a szavazatomat Layla kapja!


Laura: Az elején nem voltunk annyira jóban amíg bent volt a párunk, nem sok figyelmet fordítottunk egymásra. Most viszont egész közel kerültünk egymáshoz. Azt se szeretném hogy Alphonse elveszítse a párját, de előbb utóbb az a pillanat is eljönne. Laylat várom vissza.


Neila: Én nagyon sokat gondolkoztam, nagyon nehezen, és bár nem vagyunk valami jó viszonyba, de a megmentő szavazatomat úgy érzem Layla-nak kell adnom.


Marcus:  Layla volt az első aki havernek fogadott itt a villában és még mindig jó köztünk ez a barátság így egyértelmű hogy Laylat mentem meg


Dean: Csúnyán hátba szúrták a barátomat, amit nem felejtek el. Természetesen őt mentettem volna.


Alphonse: Azt gondolom nem kell ehhez magyarázat... De már úgyis mindegy, mert csúnyán kiszúrtak velünk.. *elcsuklik a hangja*


 - A döntés alapján Taylor-nak kell elhagynia a villát. Kérlek két perc búcsú után gyere a stúdióba.


 - Hirtelen a sokk hatása miatt nem is tudom, hogy mit mondjak... Én azt gondoltam finalista leszek, és hogy nem történik meg a mi szerelmünkkel az ami a többiekkel Alphonse... De nekem nagyon erősnek kell maradnod, mert ha itt maradsz sok erőre lesz szűkséged. Jó volt itt tölteni ezt a roppant hosszú időt veletek. Elképesztő utazás volt ez, és ha vége ennek együtt koccintunk az egészre.


 - Nagyon szeretlek! Én nem fogom ezt nélküled kibírni!!! *átkarolja, és megszorítja miközben sír*

 - Tarts ki szerelemem! Muszáj lesz! Várlak, és szurkolok. Minden nap a TV elé ülők hogy téged nézzelek. Szeretlek!

 - ÉN IS!


 - Köszönöm mindent haver! Ne add fel! Légy erős!

 - Köszönöm! Ezt nehezen tudom elhinni... Hiányozni fogsz...


 - Hát Taylor! Nem hittem volna hogy a stúdióban ilyen hamar látni foglak a TOP8 játékában. Hisz eddig nagyon szépen el lavíroztál a játékban. Mi a fene történt?

 - A végjáték... Ez a helyzet... Akiket ott látnak a fináléban, azoknak vesztük van. Én már éreztem, mert sokan távolodtak el tőlem a napokban... De azért engem is nagy meglepetésként ért.

 - Akkor a bosszú show-n számíthatunk rád?

 - Az biztos! Készüljetek, mert megalakult egy listám...

 - Köszönjük szépen neked Taylor! Nagyon szép játék volt, és nélküled üresebb lesz a villa. Vigyázz magadra!


 - Remélem élvezték ezt a kiszavazás. Ezzel már csak hét lakó maradt. Hamarosan pedig kiválasztás, és most új szabály van érvényben. Layla védett lett a kiszavazáson való győzelem miatt Taylor felett. Mától csak így, és párbajon lehet szerezni védettséget. Köszönöm a figyelmet. Szavazanak a szimpátián és vigyázzanak magukra. Viszlát.


Melyik lakó a legszimpatikusabb neked? (Naponta egy szavazat)

Laura
Neila
Alphonse
Gaia
Dean
Layla
Marcus
Created with Quiz Maker