2018. december 28., péntek

Sims Villa 11 - 5.Kiválasztás (20.Rész)


Sims Villa 11
5.Kiválasztás
*A kiválasztó beszédekben a játékosok is részt vettek*
Előző rész: 10.Összefoglaló





Roland: Üdv mindenkinek! Az előző összefoglaló érdekesen alakult, és ma kiderül melyik három lakó fog részt venni a párbajon az önök kegyeiért.



Diana: Az én jelemet egy olyan ember kapja, aki szerintem itt csak elvan és mások hátán akar felkapaszkodni ez pedig Cherysh.



Cherysh: Sokat gondolkodtam, hogy mitévő legyen, de végül úgy határoztam hogy Diana lesz... Szóval Diana.



Adrian: Szerintem ehhez nem tudom most sokat fűzni... Pedig gondolkodtam rajta mit mondhatnék, de... nincs mit mondanom. Diana.



Viktor: Megint sok név volt a fejemben de nagyjából rájöttem ki lesz a kiválasztott. Igazából nem tudom, hogy kerülhetett vissza, biztos nagy a szavazótábora, vagy nem tudom de mióta visszajött nagyon csendben van, nem nagyon aktivizálja magát, és nem rendezte a kapcsolatát Rayen kívül senkivel, még mindig napraforgónak találom, és ez nem is fog változni, a jelemet Diana te kapod



Lorena: Mindenki tudja, hogy miért kapja a jelem ez az ember, ezért nem is indokolnám meg. Felesleges. Diana.



Ray: A jelemet azt kapja, aki múltkor is, akkor már megindokoltam, miért. Tudom Diana-ra kéne, de nemrég megbeszéltünk egymás között valamit... ezért... Bocsi, Cherysh.



Melany: Sajnálom Diana... Igazából tudom hogy téged nem zavar ez a jel sőt... Én ezzel segíteni szeretnék neked hogy te legyél az aki kiválaszthatja kivel megy.







Diana: Igazából több jelre számítottam. Nem lep meg a döntés, és ha itt harcolni kell a fődíjért én megfogok az tuti fix. Szóval az egyik döntésem egy ember aki nagy fazékban keveri kavarja a dolgokat, és úgy érzi ő itt érinthetetlen... egy sérthetetlen fickó. A másik pedig egy nő, aki szánalmasan pitizik neki... A két kihívottam Adrian és Cherysh.





Roland: MEKKORA FORDULAT! Szóval megvan a három személy aki közül kettő nem fog visszatérni. MAGUK DÖNTENEK? ADRIAN? DIANA? CHERYSH? Kire kíváncsiak a továbbiakban? Szavazannak, és megtudjuk a következő részben ami a párbaj lesz. Addigi is boldog új esztendőt. Viszont látásra.



Ki térjen vissza az ötödik párbajról?

Diana
Adrian
Cherysh