2018. december 9., vasárnap

Sims Villa 11: 8.Összefoglaló (15.Rész)


Sims Villa 11
 8.Összefoglaló
Előző rész: Itt


Roland: Üdvözlöm önöket újra itt. Egy eszméletlen párbajon vagyunk túl. Azt sem tudtam hova kapjam a fejemet. De most újra visszatérünk hisz a játéknak nincs vége. A nyolc bent maradt lakónk harcol azért hogy ők legyenek a Sims Villa 11 nyertesei. Ehhez az útnak a felét már megtették, de még sok van hátra. A mai összefoglaló végén kiosztjuk az aranykártyákat. Hogy ezek mik arról olvashattatok már egy bejegyzésben. Akkor nézzük is mi történt miután Diana tért vissza a párbajról: 



Rosaly: Úgy látszik a nézőket érdekli mit tennél ha visszatérnél. Még mindig nem hiszek a szememnek!
Diana: Te is azt gondoltad hogy én esem ki igaz?
Rosaly: Diana nézzünk szembe a tényekkel... Hippia akármilyen is volt... de szórakoztató volt.
Diana: Hát... úgy látszik mégis engem tartottak szórakoztatóbbnak. 


Rosaly: Diana győzött és ezzel teljesen megváltoztak a dolgok. Az egész villa csöndesebb lett Hippia távozásával. Őszintén én örülök hogy elment. Nagy riválisom lett volna, de Diana kint hagyta... vagy csak Hippia vesztett? Minden esetre Diana azt gondolja most ő a villa királynő.




Melany: Nem kell szomorkodni! Szerintem ő sem akarná ezt. 
Ray: Én nem szomorú vagyok édesem hanem dühős. Legszívesebben megfojtanám azt a fekete r... Nem fogok rondán beszélni.
Melany: Ah... azt a baj a szív ügyeiben nem vagyok valami jártas.


Ray: Aranyos volt Melany-tól hogy megpróbált megvigasztalni. Igazából nem nagyon érdekelt a mondanivalója, mert engem csak egy dolog érdekel mostantól... Diana-t kint akarom tudni! Bosszút szeretnék állni az én Hippiam emlékére.




Adrian: Erre igazán nem számítottunk de hát ez van...
Viktor: Inkább ünnepeljünk. Bent vagyunk a top 8-ban.


Lorena: Eldobom az agyam, de komolyan hogy Hippia ment ki. Ezt nem nagyon tudom egyenlőre hova tenni... Igazából úgy érzem a villa egy része távozott habár nem szerettem és sok konfliktusunk lett volna ha visszatér. Nekem ebből a szempontból jó volt hogy Diana tért vissza... De hát akkor is hihetetlen hogy ő tudod győzni valaki ellen. Minden esetre Viktor nagyon idegesít. Eddig nem volt téma, de a srác alig érkezett hozzánk és már itt van a legjobb nyolc között...


Roland: Az este megmutatta magát a tél! Elkezdett a hó esni ezzel is jelezve a lakóknak hogy jön az új idő. A játékosok megkapták az aranykártyáikat természetesen nem ők választottak teljesen randomizált volt a döntés.







Lorena: Szerintem azért esett ki, mert túl sokat adott magából. Ezt nem nagyon szeretik.
Ray: Ha ennek a játéknak olyan emberek kellenek akik full kamuk akkor én is kiesek... Nem tudom megjátszani magam ha utálok valakit.
Lorena: Meg kell pedig tanulnod. Most szabad préda leszel. Mindenki a szövetségében akar majd tudni szóval légy résen... ezt mint riválisod mondom neked.



Diana: Olyan király hogy itt vagyok! Kint hagytam a legnagyobb játékost.



Adrian: Azért ne feledjük ki nyerte azt a szimpátia szavazást...
Rosaly: Veled semmi pénzért nem mennék ki párbajozni az biztos.



Lorena: Na mi volt ez a nagy társalgás a csajokkal? Tán nem megcsalni próbálsz?
Adrian: Viccelsz? Mindazok után amin keresztülmentünk? Dehogy. Ahhh fázom...
Lorena: Felálltak a mellbimbóid 


Adrian: Lorena nagyon féltékeny... Tudtam hogy ilyen típus egyébként. Nem tudom mi lesz velünk. Szeretem őt, de nem érzem már azt amit az elején... Még mindig nagyon tetszik Rosaly... és nehéz néha türtőztetnem magam, de természetesen Lorena mellett állnék ki történjék bármi is.





Cherysh: Nagyon vigyázz azzal kinek mikor mit mondasz most már. Nyolcan vagyunk. Mostantól a játék nehezebb része jön és ha azt a két csirkét magadra haragítod... 
Adrian: Nem áll szándékomban. Okosabbnak gondolom magam annál.


Cherysh: Igazából én gondoltam, hogy Diana fog visszatérni. Nem tudom miért, de volt egy ilyen érzésem. Hippia túl sok volt ide. A személyisége nagyon Sims Villa 2-es, amikor abba is belekötöttek ha valakinek ferdén állt a szemöldöke. Ahogy sejtettem ez már nem nyerő. A játéknak a megnyerésére JELENLEG úgy gondolom Adrian az esélyes. Igazi macsó férfi aki mindenhol tart egy kis tűzet magának és mindegyik helyen próbálja azt a kis lángot életben tartani, de ez nem megy a végtelenségig... Jön a tél.



Melany: Most már három párbaj győztes csaj van a villában! Ez tök durva. Gratulálok egyébként...
Diana: Köszönöm hát igazából ez nem nagyon izgat csak az hogy itt lehetek továbbra is és küzdhetek. Eltűnt az az ember aki engem a legjobban visszatartott ebben a játékban.


Melany: Diana még mindig nem a kedvencem ez tény, de nem tudom érdeme lenne-e ellene menni többet. Ha ennyire szeretik akkor talán jobb más vizekre evezni. Rosaly-t nagyon behálózta a csaj, és ezért kénytelen vagyok én is barátkozni vele, de néha nehéz.



Roland: Kedves villa lakók! Itt az ideje az aranykártyáknak amik megváltoztatják az egész játékot. Mindenki kap egy képességet, amivel vagy előnyt szerezhet vagy valaki mást hátráltathat.


* Ezt természetesen máshogyan osztottuk ki a játékosok között *







Roland: Szóval mint látjátok a nap végén mindenki álomra hajtotta a fejét és mi betettük a karácsonyi díszeket, a fát és az ajándékokat. A következő részben karácsonyi különkiadást tartunk. Remélem addigra már a hó is megmarad és elérkezhetünk a valódi télbe. Köszönöm ha megnézted a részt. Lájkold a facebook oldalunkat és kövess minket továbbra is. Találkozunk legközelebb.