2018. december 7., péntek

Sims Villa 11: Aranykártyák


AZ ARANYKÁRTYÁK

Mik is ezek és miért most jönnek? Nos a játék felénél tartunk, és itt az ideje hogy az én játékosaimnak több lehetőséget adjak arra hogy simeik tetteit irányítsák. Ezek a kártyák lehetőséget, képességeket adnak. Minden lehetőség más és más szabályok vannak rá és felhasználására. Lehetséges hogy valaki soha nem használja majd fel, mert a kártyák nem továbbadhatok. Ismerjétek meg őket. Azt hogy ki melyiket kapta azt majd a 8.összefoglaló végén tudjátok meg.

Játékosoknak a felhasználását majd az infó fb csoportban kifejtem.


A család kártyával a simednek behívhatod a villába az egyik nagyszülőjét - Nem szülőt, mert a mamák és papák jobban felismerhetőbbek hogy idősek és hozzátartozó lehet. Ez a kártya a 8.összefoglaló után a játék végéig felhasználható.


A simednek kell egy jó társ akivel bármit kibeszélhet. Éppen tanácstalansággal küzdő simednek a barátság kártyával kérhetsz egy "tanácsadót" vagyis egy barátot aki értelem szerűen leül a simeddel és tanácsokat ad. Ez lehet kiesett vagy épp bent lévő sim. Ez a te választásod. Ez a kártya a 8.összefoglaló után a játék végéig felhasználható.


Az edzés kártyával egy általad választott társ simmel elmehettek egy edzési kiruccanásra. Csak ti ketten lesztek és a simeitek megbeszélhetnek dolgokat.Ez a kártya a 8.összefoglaló után a játék végéig felhasználható.


A kitiltás egy elég szemét kártya. Ezzel az egyik társad simét teljesen kitilthatod az egyik összefoglalóból. Akit választasz annak a sime csak egy képen szerepelhet abban a részben. Ez a kártya a 8.összefoglaló után a 10.összefoglalóig használható fel.


Ezzel a kártyával a kiválasztáson két jeled lesz! Ez a kártya a 8.összefoglaló után a 6.párbajig használgató fel.


Ezzel a kártyával ellophatod valakitől a védettséget! Ez a kártya a 8.összefoglaló után a 6.párbajig felhasználható.


Ezzel a kártyával átalakíthatjuk a simedet. Ha szeretnél egy haj, smink cserét akkor megbeszéljük és a simedet kicsit átalakítjuk hogy új és friss érzetet adjon. Ez a kártya a 10.összefoglaló után a játék végéig felhasználható.


Ezzel a kártyával BÁRKIVEL a villában összejöhet a simed. Szóval akit kiválasztasz azzal akit kiválasztasz ha akarja a játékosa ha nem össze jön a simed. Ez nem romantikus értelemben értetendő. Csak egyszeri WOOHOO alkalomra. Ez a kártya a 8.összefoglaló után a játék végéig felhasználható.