2021. január 27., szerda

Sims Villa 13 - 15.Rész: Ki nevet most? (Finálé Szavazás)

 

SIMS VILLA 13
15.RÉSZ 
KI NEVET MOST?


 - Üdvözletem mindenkinek! Örömmel üdvözöljük magukat UTOLJÁRA a stúdióban! 

 - Így van! A helyzet változott. Idén nem 4 hanem 5 finalistánk lesz. Így most Mitch, Venus, Amelia, Nathan és Jordan mind esélyesek az évad megnyerésére.

 - A lakók már úton is vannak hisz elhagyják a villát egyszer s mindenkorra. Hisz innen két koncert helyszínre is mennek. Az első helyszínről még ma bejelentkezünk. A második pedig éjszaka lesz a nagy utolsó finálé koncert, amit a következő részben láthatnak a győztes kihirdetésével együtt.

 - Akkor érkezen az öt finalista.


 - Jó benneteket látni srácok! Legyetek szívesen összegezzétek az eddigi játékot.


 - Ez egy nehéz út volt... Azt nem gondoltam volna hogy idáig eljutok. Abban már biztos voltam kik azok akik ideáig eljutnak és a furcsa az hogy egyikük sincs itt. Az évad végül teljesen máshogyan alakult, mint ahogyan azt gondoltuk. Nagyon jól éreztem magam. Legyen bármi a végén én már győztesnek érzem magam.


 - Hosszú volt az út idáig. Sokszor tört össze a szívem és kaptam össze magam annyira hogy a műsor próbáin a maximumot tudjam nyújtani. Szóval várom nagyon ki lesz aki elviszi a koronát a végén.


 - Az első között voltam akik beléptek ebbe a villába és most az utolsók között vagyok akik elhagyják azt... Szeretnék az lenni aki a végén elmondhatja ő nyerte meg ezt az egészet...


 - Rengeteget köszönhetek ennek a műsornak. Hisz szerelemre és egy legjobb barátnőre találtam. Remélem hogy akármi lesz a vége a dolognak én tiszta szívvel mondhatom azt, hogy itt voltam!


 - Ahogy a szerelmem már elmondta mi már győztünk... De azért nem lenne rossz ha egyikünk az évad győztesének mondhatná magát. Most pedig csak arra tudok gondolni hogy jól szerepeljek a mai nap az előadásokon.

 - Akkor kedves lakók hagy mondjak köszönetet nektek, hogy idén mi hárman vezethettük a műsort és követhettük a játékotokat. Nagyon izgalmas és jó évad volt ez. Sok sikert nektek. Alig várom hogy kiderüljön melyikötök kerül a győztesek csarnokába. 

 - Így van! Szóval induljatok el a fináléhoz vezető úton. Ez egy nagyon izgalmas nap lesz nektek!


NÉZD MEG A KONCERTET ITT:


 - Itt az idő emberek! 

 - Így van! Most szavazzanak! KI NYERJE MEZ AZ ÉVADOT?

 - Várjuk magukat a nagy koncerten! Addig is szavazzanak.


Melyik versenyző NYERJE MEG AZ ÉVADOT?
Venus
Mitch
Jordan
Amelia
Nathan


A következő részben nagy koncert: Sims Villa 13 ft. Lady Gaga - RAIN ON ME!