2022. március 27., vasárnap

Beszavazó, mentorok, zsűri, csapatok, éhezők viadala, űrlények... a következő évad tervei

 

BESZAVAZÁS - MENTOROK - ZSŰRI

A következő évad eleje egy X-faktorhoz hasonló műsor lesz, ahol kiválasztódig majd az a 18 sim, akik tovább mehetnek a játékban. Fontos, hogy ez a 18 sim bárkitől lehet. Most nem a simmert nézzük majd hanem ténylegesen a beküldött simeket. Lehetséges hogy akik eddig játszottak sem tudnak részt venni ha nem kerülnek be. A bekerülés szabályairól és az hogy hogyan alakul majd még nem tudok nyilatkozni. Egy biztos... A négytagú zsűri biztosan fog döntéseket hozni, amik befolyásolják a beszavazást. Tudni illik már megvan két fő, akik biztosan zsűrizni fognak. Két olyan valaki aki a Sims Villa tagja lassan 9 éve. Szóval tudják mi kell ehhez a műsorhoz. Ők mentorként is fognak majd tevékenykedni. De erről majd a jövőben beszéljünk.

BÁRKI JELENTKEZHET! Már aktív a jelentkezés, de majd tudni fogtok róla ha hivatalosan is lehet. Egyelőre ha érdekel keress fel engem a facebook-on vagy youtube-on.

Maximum HÁROM simmel is lehet majd jelentkezni, de csak egy jut be biztosan egy simmertől. Nem lehet két-három sime bent egy embernek. Elég csak a gallériába feltölteni a simeket és az online linket elküldeni és a cc-ket ha vannak. Vagy a tray importerrel.


ÉHEZŐK VIADALA - CSAPATOK

Az első pár epizód a casting után az éhezők viadala arénájában fog játszódni. Itt már kialakulnak kapcsolatok, szövetségek. Megismerhetjük a 18 beszavazott karaktert, akik persze egymást fogják gyilkolni - viszont csak virtuális értelemben. Mégis realisztikus lesz számukra. Ezután a kaland után fog megalakulni a három csapat, akik továbbá csapatként működve menetelnek tovább az évadban. Három hat fős csapat alakul majd. Ennek a folyamata még nem tisztázott.

ŰRLÉNYEK - ULTRÁK

Az Ultra bolygóra viszik a 18 játékost közvetlen a castingok után és már itt lesz az éhezők vidala részek (hosszabb részek lesznek kb 4-5 részen keresztül lesz). Tudni kell hogy az évadban fontos szerepük lesz a titokzatos ULTRÁK-nak, akik úgymond a játék mesterei lesznek. Az évadban szupersztárokat keresnek, akik túlélnek viadalokat, viszont tudnak énekelni, táncolni, sztárokká válni. (Legyen egy modell, de egyben a titkos ügynők is. Gyilkoljon ha kell. Védje meg a bolygót és a rajongóit ha kell) Nyilván az évad ezen részén, a viadal után belépünk majd egy sokkal futurisztikusabb, scifisebb látvány világba. Tematikus évad révén pedig elképesztő sztorikkal készülünk. Egy biztos hatalmas évad lesz! 

Remélem felkeltettem az érdeklődéseteket.