2021. augusztus 31., kedd

Sims Villa 15 - All Stars 2 - 11 visszatérő


Már egyszer bemutattunk 7 biztosan visszatérő simet, de azok még csak félkész állapotban lévő felújított simek voltak. Most újonnan be mutatunk Nektek 11 biztosan visszatérő simet, akik már készen állnak a versenyre!



Layla a tizenkettedik évadban majdnem megnyerte a játékot, de Marcus elvette tőle a koronát, amiért most visszatér! Kéz a kézben legjobb barátnőjével Laura-val. Kíváncsian várjuk hogy a taktikus kettes hogyan fog megküzdeni a legjobbakkal.

Mitch-et a Sims Villa 13-ban ismerhettünk meg, ahol sokszor beleolvadt a háttérbe és nem nagyon ismerhettük meg Őt igazán. Viszont most visszatér, hogy bebizonyítsa mennyit változott és hogy igenis... Most Ő lesz a főszereplő.

A Sims Villa 13-ból Amelia, aki elég nehéz időszakon ment keresztül. Aki olvasta a Sims Villa 13 utolsó extra epizódját tudja, hogy szakítottak Nathan-el. Miután majdnem megnyerte a szériát összeomlott. Most pedig visszatér, hogy eltörölje ezt a rossz emléket és mint győztes térjen haza, dicsőséggel. 

A mi kis jó kislányunk, a Sims Villa 11 Melany-ja! Visszatér, de most nem azért hogy második legyen! Sok mindenen ment keresztül és mondhatni hogy azok egyike, akik szinte teljesen megváltoztak. Nagyon érdekes lesz a karaktere. Egy biztos, Hippia nagyon fog örülni hogy lesz évad nővére :)

A Sims Villa 7 - Horror Ház óta eltelt pontosan hét év! Azóta pedig... Hát látható, hogy ARCHER nem mindennapi változáson ment keresztül. Higgyétek el hogy erről nem szeretnétek majd lemaradni. Számára, ahogy évad társának Flame-nek, a horror téma nem újszerű.



A mi nagyszájú, vicceskedő Laura-nk, aki eljutott a Sims Villa 12 fináléjába, Layla barátosnőjével együtt. Most visszatér bemutatni hogy Ő egyedül is erős. Érdekes lesz újra látni Őt a játékban. Nagyon érdekes lesz a története, ahogy mindenki másnak.


Hippia, a nagyszájú nőci a 11.évadból visszatér hogy újra elmondja kinek hol is van a helye! Egy nagyon izgalmas karakter, aki színessé tette a 11.évadot és az egész csapat epekedve várja már hogy újra egy évadban szerepeljen. Melany lesz az egyetlen, aki abból az évadból jött, mint Ő, így biztosan összefognak tartani.


Dean, a macsó man! Aki a tizenkettedik évad, sőt az egész sims villa egyik legikonikusabb párbajának a résztvevője volt. Örökre emlék marad, de ne beszéljünk múlt időben róla, hiszen közel sem végzett a pályafutását illetően a Sims Villával. Visszatér, hogy visszavágjon azoknak akik azt hitték csak mellékszereplő.


Cherry még nincsen készen teljesen, ez az általam át dolgozott változat, ezért nem szerepel még több fotón.  A mi kis csillagunk, aki szintén egy résztvevője volt az ikonikus párbajnak, amit nem felejtünk el sohasem. Visszatér, méghozzá Dean oldalán! Egészen érdekes, hisz Ők ketten csaptak össze minden idők legnagyobb harcában... Megnézzük hogy a történelem ismétli-e önmagát. Cherry visszatér, ahogyan mindig is!



Helena, a Sims Villa 13 drámák főszereplője! A tizenharmadik évad sztárcsemetéi közül Helena volt az, aki inkább a dráma miatt volt emlékezetes. Sok változott az előző évad óta. Sokkal komolyabb lett és most ténylegesen győzni jön. Nem a sikerre vágyik hanem a győzelemre.



Egyik nagy visszatérő akire igazán kíváncsiak vagyunk az pedig a hetedik évad Flame-je, aki jól tudja mi az a horror! A leányzó a horror ház évadjában eljutott a fináléig, de Skyler túl mutatott az erején. Nem csoda hát hogy visszatér, hogy az ellopott koronát a fejére tegye és jól bemutasson mindenkinek.



A legérdekesebb sim-hez érkeztünk! Anthony a Sims Villa 2.szériájában vett részt még Sims 3-mas simként. Utoljára Hannah tért vissza All Stars 1-ben, mint Sims Villa 2-es sim és győzött is. Férje, Anthony, pedig úgy gondolta folytatni kellene ezt a családi hagyományt. Így sokan félhetnek tőle! Várom nagyon hogy Őt újra felfedezzük!


A SIMS VILLA 15 - ALL STARS 2 - SZÖRNYEK DECEMBERBEN FOG KEZDŐDNI! EGY HOSSZÚ ÉVADNAK KEZDÜNK NEKI ÉS LEHETSÉGES HOGY 18-AN LESZÜNK MEINT. MÉG LESZNEK MEGLEPETÉS VISSZATÉRŐK. VÁRUNK TITEKET ERRE AZ ÉVADRA, MERT NAGYON JÓ LESZ!