2021. augusztus 27., péntek

Sims Villa 15 - All Stars 2 - 7 VISSZATÉRŐ SIM BEMUTATÁS



Rengeteg meglepetést tartogatunk Nektek a következő nagy évadra, ahol 17 sim tér vissza! Első körben ismerjétek meg az első hét visszatérőt, ami kicsit hamis állítás hiszen tegnap kiderült, hogy a 13.évadból Amelia is visszatér, viszont Ő is még "felújítás alatt van" 

A következő évad egy rém kastélyban fog játszódni! Hihetetlen történetek és intrikákat fogtok látni. 2015-óta nem volt All Stars, így ez most elég speciális évad lesz. Az elmúlt időszakban elképesztő simeket ismerhettünk meg és most a legjobbak térnek vissza minden játékostól.


Hippia, a nagyszájú nőci a 11.évadból visszatér hogy újra elmondja kinek hol is van a helye! Egy nagyon izgalmas karakter, aki színessé tette a 11.évadot és az egész csapat epekedve várja már hogy újra egy évadban szerepeljen.


Dean, a macsó man! Aki a tizenkettedik évad, sőt az egész sims villa egyik legikonikusabb párbajának a résztvevője volt. Örökre emlék marad, de ne beszéljünk múlt időben róla, hiszen közel sem végzett a pályafutását illetően a Sims Villával. Visszatér, hogy visszavágjon azoknak akik azt hitték csak mellékszereplő.


Cherry, a mi kis csillagunk, aki szintén egy résztvevője volt az ikonikus párbajnak, amit nem felejtünk el sohasem. Visszatér, méghozzá Dean oldalán! Egészen érdekes, hisz Ők ketten csaptak össze minden idők legnagyobb harcában... Megnézzük hogy a történelem ismétli-e önmagát. Cherry visszatér, ahogyan mindig is!


Helena, az előző évad dráma főszereplője! A tizenharmadik évad sztárcsemetéi közül Helena volt az, aki inkább a dráma miatt volt emlékezetes. Sok változott az előző évad óta. Sokkal komolyabb lett és most ténylegesen győzni jön. Nem a sikerre vágyik hanem a győzelemre.


Egyik nagy visszatérő akire igazán kíváncsiak vagyunk az pedig a hetedik évad Flame-je, aki jól tudja mi az a horror! A leányzó a horror ház évadjában eljutott a fináléig, de Skyler túl mutatott az erején. Nem csoda hát hogy visszatér, hogy az ellopott koronát a fejére tegye és jól bemutasson mindenkinek. 


Egyszer... Kétszer... NA DE HÁROMSZOR?! Az egyetlen sim a történelemben aki háromszor is részt vesz a Sims Villában. Üdvözöljétek Molly-t, a Sims Villa 3 illetve Sims Villa 8 - All Stars 1 - Labirintus évadának gyöngyszemét, aki soha senki elől nem rejti el gonosz és sértő véleményét. Egy nyíltan ellenséges, de mégis jó taktikus. A többieknek fel kell kötnie a gatyát.



A legérdekesebb sim-hez érkeztünk! Anthony a Sims Villa 2.szériájában vett részt még Sims 3-mas simként, akit még alakítunk hogy a Sims 4-ben is tökéletes legyen, de már előre megmutatjuk Nektek Őt. Utoljára Hannah tért vissza All Stars 1-ben, mint Sims Villa 2-es sim és győzött is. Férje, Anthony, pedig úgy gondolta folytatni kellene ezt a családi hagyományt. Így sokan félhetnek tőle!


Sok-sok meglepetés vár még ránk! Ez csak egy töredéke a nagynak, hisz 17 sim tér vissza! Kik lesznek még? Jelentkezünk egy újabb cast bemutatóval a jövőben :) DECEMBERBEN KEZDÜNK!