2018. november 11., vasárnap

Sims Villa 11: Bemutatjuk az első öt lakót


Sziasztok! A Sims Villa 11 casting és jelentkezés még mindig nyitva. Eddig több mint 15 jelentkezés érkezett, de az első öt akik be is kerültek már bemutatkozásra készen állnak. Ismerjétek meg azt a öt lakót aki már ott lesz a beköltöző show-ban! Akik elindulnak majd ezen az úton. Annyit mondhatok a Sims Villa 11-ben nagyon színes egyéniségek vannak. Nem fogunk unatkozni hisz ti fogtok majd szavazni minden egyes kis dologról. A 11.évad egy új kezdett!





Hippia - Klaudia Sime

Hippia egy nagyon különleges lány. Sok megpróbáltatás elé állította az élet, és nem egyszer volt veszélyben hogy esetleg nem marad tető a feje felett, de mégis sikerült a saját lábára állnia. Többek között karrier építés céljából érkezik a Sims Villába, hisz az az álma hogy zenével keresse a kenyerét. Stílusa nem mindig volt ilyen, de az évek során összegyűjtött pénzből a legtöbbet arra költötte hogy megvalósítsa önmagát. Nagyon nehezen nyílik meg, de mégis nagyon ember szerető, és vágyik a társaságra.




Noel - Veronika Sime

A Sims Villa kapuit még sosem lépte át egy élő legenda. Egy színész aki éppen karriere csúcsán van. Rengeteg Sims film-ben szerepelt, és most eljött hogy megmutassa milyen is ő valójában. Egy igazi csupa szív ember, aki viszont imádja a nőket hajkurászni. Szeret szabadidejében kosárlabdázni és táncolni. Célja a Sims Villával nem csak saját személyének megmutatása, de a játék megnyerése is.




Ray - Loni Sime

A srác aki egy igazi lázadó, mindenkit kritizáló, snob és igen vele együtt élni pokoli lehet! Ezt természetesen a többi villa lakó is megtapasztalhatja majd. Ray az a srác aki nem rejti véka alá a véleményét. Oda mondja a valóságot, és néha azt amit az ember nem igazán szeretne hallani. A Sims Villába többek között azért jelentkezett, mert szereti a taktikai játékokat.



Rosaly - Szilárd Sime


Rosaly egy rendező kislánya volt, míg fel nem nőtt, és egy igazi felsőbb rétegbe tartozó nagy elvárású nő lett. Nem nagyon szereti a hétköznapi dolgokat, és megveti az átlagos embereket. Nagyon akaratos. Amit szeretne azt meg is fogja kapni. A Sims Villába többek között a celeb élet reményében jelentkezett.




Diana - Pammy Sime

Diana egy bankban dolgozó irodai asszisztens, de szívből utálja már a munkáját, és talán ő az egyetlen aki nem a hírnévért hanem inkább a nyereményért jelentkezett. Nagyon okos, és jó humora is van többek között ezeket is felhasználva szeretné majd taktikával megnyerni ezt a játékot. Nem párkapcsolatot jött keresni hanem pénzt.


A Sims Villa 11 hamarosan kinyitja kapuit. Ezen öt beköltözőn kívül még 7 Sim várja azt hogy előbújhasson.
Még lehet jelentkezni a következő linket: